Terassilasituksella saat tehtyä viehättävän oleskelu paikan lähellä luontoa, kuitenkin nauttien sisätilan mukavuuksista. Liukuvien terassilasien ansiosta saat itse päättää kuinka avoin terassisi on. Lasisen terassin avulla voit nauttia auringon lämmöstä varhaisesta keväästä pitkälle syksyyn.

Terassilasitus on tyylikäs ratkaisu ja lasi materiaalina on helppo pitää puhtaana. Terassilasitus suojaa sateelta, lumelta, tuulelta ja pölyltä, pidentäen näin terassin huoltoväliä ja elinikää. Lasituksella säästät myös lämpöenergiaa ja vähennät meluhaittoja. Lasitus nostaa kotisi arvoa, laajentaa terassin käyttömahdollisuuksia ja lisää asumismukavuutta.

 

Terassilasit

 

Laseina käytetään karkaistua turvalasia, joka on noin kymmenen kertaa vahvempaa kuin tavallinen lasi. Terassin alumiinirakenteet ovat polttomaalattua alumiinia, joka on huoltovapaa ja kestää meidän kaikki neljä vuodenaikaa. Profiilit on saatavissa kolmella perusvärillä, Luonnon väri (vaalean harmaa), valkoinen ja ruskea. Liukulasit on mahdollista saada myös lämpölaseilla.

Lasielementit ovat valmiiksi kasattuja, joten ne on helppo asentaa myös itse. Terassilaseissa on 2 -4-raiteiset tukevat alumiinikiskot, joiden avulla terassilasituksissa saavutetaan mahdollisimman laaja aukaisupinta. Terassilasikisko voidaan varustaa ns. tuulilukoilla ja kestävät näin rakenteensa ansiosta kovankin tuulen. Terassilasien kaksoistiivistys vähentä merkitsevästi pöly- ja meluhaittoja.


SAMI-liukulasi järjestelmä tarjoaa kaiken, mitä tarvitset korkealaatuiseen lasiterassiin: liukuvat ja kiinteät lasiseinät, runkorakenteet ja lasikatot, liukuvat ja saranoidut ovet, myös lukolliset vaihtoehdot. Toimintavarma terassilasitusjärjestelmä liukuu kevyesti suojattujen kuulalaakeriden varassa. Liukuelementit voi siirtää sivuun kesät talvet.

Me mittaamme, toimitamme ja asennamme kestävät terassilasitukset myös mittatilaustyönä. Lasitetusta terassista pääset nauttimaan jo kolmen viikon kuluttua tilauksesta!

 

Tarjouspyyntöä varten mittaa lasitettavan alueen kokonais leveys ja korkeus. Kerro myös kuinka monesta lasielementistä haluaisit terassisi rakennettavan. Kysy tarjousta joko pelkistä ovista tai avaimet käteen asennuksesta.
    
1 K LASILLE

Suositeltava oven max-koko 1100 x 2500 mm.

Vakiovärit:

Valkoinen, ruskea, harmaa (luonnoväri alumiini)

Profiilin pintakäsittelynä on anodisointi tai jauhemaalaus.
Sävyt voidaan valita yleisesti tunnettujen
sävykarttojen mukaan. Erinomainen korroosionkeston
ansiosta alumiinirakenne on pitkäikäinen ja
helppohoitoinen. Järjestelmien kaikki kiinnikkeet ja
kiinnitykset valmistetaan ruostumattomista materiaaleista.
Täytteet voidaan toteuttaa eri sävyisistä laseista
tai pinnotteista, myös eristyslasit.
    

Jokainen lasi kulkee omalla kiskollaan


– kestävät nailonpyörät on laakeroitu liu’un helpottamiseksi
– laseissa tuulilukot
– profiileissa kaksoistiivistys
– melun ja pölyn vähentämiseksi profiilit on varustettu harjalistoin
– lasielementit voidaan helposti nostaa pois paikoiltaan pesun ajaksi
– ei mekaanisia kuluvia osia
– viiden vuoden tekninen takuu.