Lasiliukuovi

Liukuovet.net lasiliukuovet yhdistävät tai erottavat tilat aistikkaasti toisistaan. Ne tuovat tilaan selkeyttä ja viimeisteltyä ilmettä.

Lasiliukuovi on kevyt ja nykyaikainen sisustuselementti
Selkeälinjainen Liukuovet.net lasiliukuovi on näyttävä ja toiminnallinen osa sisustuskokonaisuutta. Liukuovi erottaa tilat toisistaan ja antaa valon kulkea kauniisti huoneesta toiseen kullekin sävyvaihtoehdolle ominaisella tavalla. Lasiliukuovi soveltuu sisustuksellisesti ja toiminnallisesti kylpytiloista olohuoneisiin ja edustustiloihin.  Liukuovet viimeistellään käyttötarkoitukseen sopivilla laadukkailla vetimillä.

Räätälöityä toiminnallisuutta
Liukuovet.net lasiliukuovet mitoitetaan yksilöllisesti tilan vaatimusten mukaisesti yksi- tai kaksilehtisinä.  Pelkistetyt ja tyylikkäät liukumekanismit kiinnitetään oviaukon yläpuolelle joko kattoon, seinään tai lasiseinään.

 

Liukuovimallisto:

Liukuovimallistomme sisältää neljän eri johtavan valmistajan liukuovijärjestelmät. Dorma Agile sarja maailman johtavalta lasiliukuovijärjestelmien valmistajalta, joka takaa huippulaatua kohtuu hinnoilla. Meiltä myös laadukas Stremler, tai Italialainen Minusco. Sekä näyttävät RST- liukulasijärjestelmät.