Etsi

Asiakaspalvelu puh. 045 357 9064
Ota yhteyttä

Peililiukuovet

Tyylikäs ja käytännöllinen peililiukuovijärjestelmä kotiin tai toimistoon.

Liukupeiliovi antaa vaatekaapille huolitellun ilmeen ja antaa lisää käyttötilaa makuuhuoneeseen. Peililiukuovien avulla saat lisää tilan ja avaruuden tuntua myös eteiseen, olohuoneeseen ja toimistoon. Peililiukuoven ohut rakenne ei vie tilaa ripustimilta, eivätkä sivuille liukuvat ovet huonetilaa.

Valikoimastamme löytyy perinteiset peililiukuovet ja nykyaiset alumiiniovet

 

 

Monikäyttöiset peililiukuovet huolittelevat ja viimeistelevät sisustuksen ja avartavat tilaa.

 

Liukuovet suunnitellaan aina yksilöllisesti tilan vaatimusten mukaisesti. Viimeistellyt tekniset yksityiskohdat ja ammattitaitomme takaavat laadun ja miellyttävän käyttökokemuksen sekä kustannustehokkaan ratkaisun.

Monipuolisesta  Liukuovet.net väri- ja materiaalivalikoimasta voidaan valita erilaisten laadukkaiden kehysten, peilien, lasien yhdistelmät täydentämään ja korostamaan haluttua tunnelmaa.

Kaikki Liukuovet.net peililiukuovien lasi- ja peiliosat ovat turvakalvolla varustettuja tai karkaistua turvalasia, joten soveltuvuus on myös lapsiystävällinen ja asennus jopa lastenhuoneeseen.

Kaikissa ovimalleissa on alhaalla säädettävä kantava pyörästö, varustettuna hypynestimellä Säätövara +15 mm korkeussuunnassa. Oven yläpäässä on äänetön, joustava kaksoispyörästö. Liukuovien maksimi aukon korkeus voi olla jopa 2780 mm.

 

Meiltä saat laadukkaat peililiukuovet mittojen mukaan edullisesti sekä nopeasti,
toimitusaikamme keskimäärin 1-2 vkoa tilauksesta.


Peilien värit:

Kirkas peili, harmaa peili, pronssi peili

Maalatut lasit saat kaikissa RAL-värikartan väreissä

 

 

Alumiiniliukuovet sopivat mm. vaatekaappien oviksi makuuhuoneeseen, vaatehuoneen oviksi ja eteisen kaapistojen eteen.

Alumiiniliukuovet ovat kestävä pitkäaikainen ratkaisu ja ne vievät vain vähän tilaa.

 

 

Alumiini peiliovet sopivat vaativaankin käyttöön. Alumiiniovet ovat kestävät, hiljaiset ja tasaisesti liukuvat. Ne liukuvat kauniisti myös isompien lasielementtien kanssa ja onkin suositeltavampi vaihtoehto etenkin kun halutaan isot lasipinnat liukuoviin. Peililiukuovissa on helppo yhdistellä erilaseja ja peiliä, jolloin saat valtavasti uusia sisustusmahdollisuuksia.

Alumiini peiliovia saat alumiinin värisillä kehyksillä (harmaa) tai valkoisina. Lasi-, ja peiliovissamme on aina turvakalvo. Turvakalvo estää sirpaleiden irtoamisen jos peili tai lasi jostain syystä joskus rikkoutuu.

Ovet varustetaan hypynestolla, joten ne pysyvät turvallisesti kiskoillaan ja oikeass kohdassa. Hypynesto lukkiutuu automaattisesti alakiskoon ovia asennettaessa.

Ovienpyörästöissä on +15mm säätövara, jolloin ovet saadaan asennettua myös hieman vinoon aukkoon.


Ovimekanismeilla on 10v. takuu.

 

 

Kehykset:

Valkoinen tai alumiini (harmaa)


Peilien värit:

Kirkas peili, harmaa peili, pronssi peili


Maalatut lasit saat kaikissa RAL-värikartan väreissäYlälistan leveys on 82mm

Alalistan leveys on 76mm

 

Kysy tarjousta alumiini peililiukuovista tästä!